Η D.T.S HELLAS υπέγραψε συμφωνία με κινέζικο κολοσσό.

 Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο (HCC) και το China Chamber of Commerce for Import and Export of Machinery & Electronics Products (CCCME) συνδιοργάνωσε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 με την υποστήριξη του Γραφείου του Εμπορικού και Οικονομικού Συμβούλου της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας κ. Sun Liwei το Hellenic – Chinese Business Forum 2011 με θέμα «Ελληνοκινεζική Επιχειρηματική Συνεργασία: Νέες Προοπτικές», το οποίο έγινε στο ξενοδοχείο Athens Hilton (αίθουσα Τερψιχόρη) με τη συμμετοχή 80 leaders μεγάλων κινεζικών Ομίλων και επιχειρήσεων, οι οποίοι αναζητούν συνεργασία, αντίστοιχα, με ελληνικούς Ομίλους και επιχειρήσεις.

  To Hellenic – Chinese Business Forum 2011τελεί υπό τις αιγίδες των Υπουργείων Εξωτερικών, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Πολιτισμού και Τουρισμού, Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων &Αλιείας, καθώς και των: Invest In Greece, ΟΠΕ, ΕΟΤ, Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος και Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛ.Ι.Ν.Τ.).
Στόχος του Hellenic – Chinese Business Forum 2011«Ελληνοκινεζική Επιχειρηματική Συνεργασία: Νέες Προοπτικές» είναι να δοθεί η ευκαιρία και στις δύο πλευρές, ελληνική και κινεζική, να επικοινωνήσουν, να συνεργαστούν αλλά και να διευρύνουν τις υπάρχουσες συνεργασίες τους, στην κατεύθυνση της δημιουργίας, επί του πρακτέου, νέων προοπτικών στην ελληνοκινεζική επιχειρηματική συνεργασία.

 Στη διοργάνωση του Hellenic – Chinese Business Forum 2011 το οποίο ξεκίνησε στις 09:30 το πρωί της 6ης Ιουνίου 2011, χαιρετισμό έκαναν από την ελληνική πλευρά ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης, ο κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Υποθέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του ΥΠ.ΕΞ., ο κ. Κωνσταντίνος Χασσιώτης, Ειδικός Σύμβουλος του Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χ. Παμπούκη και από κινεζικής πλευράς ο Πρέσβης της Λ.Δ. της Κίνας κ. Luo Linquan, ο πρόεδρος του China Chamber of Commerce for Import and Export of Machinery & Electronics Products (CCCME) κ. Zhang Yuning και ο κ. Sun Yongfu, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εμπορίου της Λ.Δ. της Κίνας.

 Μετά το τέλος των χαιρετισμών έγινε σύντομη τελετή υπογραφής συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του κινεζικού Ομίλου επιχειρήσεων Dongfang Electric International Corporation και της ελληνικής εταιρείας DTS HELLAS Α.Ε.
 Στη συνέχεια, βασικοί ομιλητές του Hellenic – Chinese Business Forum 2011 «Ελληνοκινεζική Επιχειρηματική Συνεργασία: Νέες Προοπτικές», ήταν οι κ.κ. Παύλος Γερουλάνος Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Αλκιβιάδης Καλαμπόκης Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΕ, ο Γ.Γ. Εμπορίου του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Στέφανος Κομνηνός, ο εκτελεστικός Πρόεδρος του Invest In Greece Αριστομένης Συγγρός, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Νίκος Λίτινας και ο κ. Hu Weidong αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ομίλου επιχειρήσεων Dongfang Electric International Corporation. 

https://www.argolikeseidhseis.gr/2011/06/dts-hellas.html

Related Post

0 Comments

leave a comment