Εν μέσω της οικονομικής κρίσης η DTS HELLAS κλείνει συμφωνίες με επενδυτές

Η DTS Digital Tracking Systems έχει κατακτήσει την Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά. Τώρα κάνει ακόμα θεαματικότερα βήματα και υπογράφει ταυτόχρονα στρατηγικές συμφωνίες για μεγάλα Projects, “POWER PLANTS” στην Ελλάδα, την περιοχή των Βαλκανίων και τις Ασιατικές χώρες.

Η πρόσφατη συνάντηση στην Κίνα, του προέδρου του Κινέζικου κολοσσού ομίλων  “ Dongfang Electricity Corporation” (DEC), κ. Luo Zuigang, και του προέδρου του ομίλου DTS, κ. Βασίλειου Δρίτσα, ήταν καθοριστική. Αφορμή στάθηκε η Ελληνική ευρεσιτεχνία των συστημάτων Ιχνηλάτησης DTS, που κέρδισε τους πιο απαιτητικούς και δύσκολους πελάτες.
Άνοιξε η αγορά της Κίνας και της Ινδίας και πραγματοποιήθηκε εισροή συναλλάγματος στη χώρα μας, μέσα από τα πνευματικά δικαιώματα των συστημάτων της DTS, αφού η DEC σύντομα αναλαμβάνει την παραγωγή χιλιάδων συστημάτων Τracking της σειράς DTS MR – SD    1- axis & 2 – axis.
Η πρώτη παραγγελία συνολικής ισχύος 100 MW και η υπογραφή σχετικών συμβάσεων, πραγματοποιήθηκαν επί Κινέζικου εδάφους, παρουσία του προέδρου και αντιπροέδρου των αντίστοιχων ομίλων καθώς και του General Manager PV της Γερμανικής εταιρίας Centrotherm, κ. Heinz Poehler.

Η Γερμανική εταιρία Centrotherm, η Ελληνική εταιρία DTS HELLAS S.A. και η Κινέζικη Dongfang Electricity Corporation συμμετέχουν στο Διεθνή Διαγωνισμό του μεγαλύτερου Φωτοβολταϊκού Έργου στον κόσμο το οποίο πραγματοποιείται από τη ΔΕΗ.
Παράλληλα, στρατηγικοί εταίροι ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα συστήματα τους και να επενδύσουν στην Ελλάδα, ενώ σχεδιάζουν μαζί με την DTS Investment Group.

Στη φωτογραφία ο αντιπρόεδρος της DEC  εξηγεί στον κ. Β. Δρίτσα τα επόμενα βήματα.

Η DEC  διαθέτει μεγάλη δυναμικότητα παραγωγής συστημάτων υψηλών προδιαγραφών για έργα Gas Power, Wind Power, Hydro Power και Solar Power.

Στη φωτογραφία ο Vice-Director κ. Pu Sui εξηγεί στον κ. Β. Δρίτσα σχετικά με τις νέες τεχνολογίες.

Η Γερμανική εταιρία Centrotherm, ένας από τους δυο μεγαλύτερους ομίλους στο χώρο του σχεδιασμού και εγκατάστασης εργοστασίων παραγωγής φωτοβολταϊκών συστημάτων, παρουσίασε την – Νέας Γενιάς – κυψέλη  υψηλής απόδοσης (high efficiency)  κατά 18,2% έως 19,2%, της MAGI SOLAR.
Η MAGI SOLAR αποτελεί μέλος του ομίλου DEC, με Γερμανικό εξοπλισμό της Centrotherm και την πραγματοποίηση ελέγχου ποιότητας (Quality Control), στη Γερμανία.
Αποκλειστική διάθεση από την DTS HELLAS S.A.

Στη φωτογραφία ο κ. Jesse Xu, Director of Operating Center, μαζί με τον πρόεδρο κ. Β. Δρίτσα.

Η τετραήμερη επίσκεψη στην Κίνα του προέδρου της DTS, κ. Β. Δρίτσα και του General Manager PV της Centrotherm, κ. Heinz Poehler στέφθηκε με επιτυχία.           Η επόμενη αποστολή του Κινέζικου Oμίλου θα γίνει στην Αθήνα 4 – 7 Ιουνίου, παρουσία της Εμπορικής Αποστολής της Κυβέρνησης της Κίνας. Στο πλαίσιο συνεργασίας των δυο χωρών, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους αντίστοιχους Έλληνες Υπουργούς Εμπορίου, Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος ενώ αναμένεται να υπογραφούν δυο ακόμη συμβάσεις μεγάλων ενεργειακών Projects, παρουσία των εμπορικών ακολούθων, μεταξύ της DTS HELLAS S.A. και της DEC.

Related Post

0 Comments

leave a comment